Ik ben Inge Kamerling en ik ben Hoog sensitief.

 

Jarenlang heb ik niet geweten dat ik Hoog sensitief was en had ik geen besef dat deze "gave" de oorzaak was van veel problemen waar ik tegenaan liep. Mijn hele leven lang weet ik al dat ik anders ben dan andere mensen en voelde ik mij vaak niet thuis op deze planeet. 

 

Nadat jaren geleden een andere HSP 'er mij er doodleuk op wees dat ik dit ook was, begonnen de puzzelstukjes in elkaar te vallen en viel er een last van mij af, ik was niet raar en ook niet alleen!

 

Ik ben aan het lezen en onderzoeken geslagen en heb mijn leven en carrière volledig omgegooid toen ik door een flinke Burn-out mijn kapsalon moest verkopen omdat ik volledig en jaren lang over mijn grenzen heen was gegaan.

 

Ik ben er dan ook erg trots op dat ik begin 2017 mijn eigen praktijk heb kunnen opstarten en sindsdien richt ik mij op het coachen van Hoog sensitieve personen.

 

 Mijn missie is om zoveel mogelijk Hsp’s weer in contact te brengen met wie ze werkelijk zijn, om weer authentiek te worden. Als kinderen worden we puur en zuiver geboren, we kunnen niet anders zijn dan wie we zijn.

We doen alles intuïtief en voelen dingen van nature aan.

We vertrouwen de hele dag op ons gevoel en we hebben nog niet geleerd om na te denken of hetgeen we doen wel ‘handig’ is. Gaandeweg zijn we door onze omgeving en schooltijd deze puurheid en zuiverheid al snel verloren en is er van je eigenheid vaak weinig over.

 

In onze drukke maatschappij waar veel van ons gevraagd wordt, merk ik dat steeds meer  jongeren en volwassenen met problemen kampen en niet lekker in hun vel zitten, meestal omdat ze niet weten dat ze Hoog sensitief zijn of niet worden begrepen.

 

Vaak hebben ze al van alles meegemaakt, zowel lichamelijk en geestelijk en zijn mede daardoor ontevreden en hebben vaak andere vage klachten, last van stress en/of lopen met een Burn -out of zitten er tegenaan.

 

  Ik heb zelf ook een bewogen leven achter de rug en ik heb persoonlijk veel meegemaakt en door veel zelfonderzoek heb ik een goede methode gevonden om mijn Hoog sensitiviteit voor mij te laten werken, het is nu mijn Super Power!

 

Graag help ik jou daar ook bij!

 

Tot ziens in de praktijk.