Wil jij je zelf ont-dekken?


 

 Welk resultaat kan je verwachten na het afronden van een traject.

 

Na een coachings traject met mij zal je beter inzicht hebben in wie je bent. Je kan je beter op jezelf richten en zonder schuldgevoel gewoon datgene doen wat goed voor jou is!

Ook zal je alle voordelen die hoog gevoeligheid met zich meebrengt voor je winnen en kunnen inzetten zodat je zult ervaren hoe je deze gave kan inzetten als kracht, als Super Power, in plaats van het als een last ervaren.

                                         Het zal je duidelijk worden wat voor je werkt en wat niet en zo zal je je grenzen leren stellen waardoor je minder moe zult zijn en overprikkeld raken.

 Door de diverse oefeningen zal je beter in staat zijn jezelf af te schermen om zo overprikkeling en leeglopen tegen te gaan. Je zal niet meer worstelen met de energieën van buiten af. Je leven zal in een positieve flow komen en met de juiste aandacht en focus kan jij het leven leven wat je altijd al gewild en verdient hebt!                                          


Klaar om de commitment met jezelf aan te gaan en af te rekenen met dat onbestemde gevoel? Ik sta voor je klaar om samen jouw pad te ontdekken!


3 maanden traject.

4,5 maanden traject.

6 maanden traject.